Theo Driessen - Schadeherstel
Deuk of kras?

Bent u bij een ongeluk betrokken of ging er bij het inparkeren iets mis? Het is altijd vervelend als uw automobiel een deuk of kras heeft opgelopen. Autobedrijf Theo Driessen zorgt voor volledig herstel van uw wagen. Indien nodig wordt uw auto thuis of op de plek van het onheil opgehaald.


Spot–repair

Voor het uitdeuken zonder dat overspuiten nodig is, heeft Autobedrijf Theo Driessen de spot-repair in huis. Als spuitwerk nodig is, maakt Theo Driessen dat uw auto er weer als nieuw komt uit te zien.

Gaat de schade verder dan een deuk, kras of kapotte koplamp, dan kijken de vakmensen van Autobedrijf Theo Driessen uw auto helemaal na. Ze lopen met de juiste diagnose–apparatuur de auto na, voordat deze de werkplaats verlaat. Ze herstellen problemen aan de motor, aan de elektronica, ze vervangen de onderdelen die nodig zijn. Zo kunt u weer veilig de weg op.


Erkend reparateur

Het autobedrijf is een erkend reparateur en aangesloten bij RDW en MijnAutobedrijf. Dit geeft u als klant de garantie dat reparaties zorgvuldig en vakkundig plaatsvinden. Mocht er toch een geschil optreden, dan kunt u terugvallen op de branche–organisatie.


Alle merken

Autobedrijf Theo Driessen in Druten is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat u voor schadeherstel en reparaties van alle merken auto’s terecht kunt. Het is een onafhankelijk bedrijf, dus niet gebonden aan één enkel merk.