Theo Driesen - Kwaliteit Erkend reparateur Theo Driessen is aangesloten bij de Nationale Autopas Theo Driessen is RDW erkend Theo Driessen is een RDW erkend bedrijf
Kwaliteit

Autobedrijf Theo Driessen kan bogen op een goede reputatie. Het bedrijf staat borg voor kwaliteit. Dit geldt zowel voor de aanschaf van een jong gebruikte auto als voor reparatie en onderhoud. Het lidmaatschap van diverse organisaties onderstreept dit. Het bedrijf is RDW-erkend en aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas en MijnAutobedrijf.

 

Nationale Auto Pas

Theo Driessen is aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas. Dit betekent voor u als klant duidelijkheid over de kilometerstand. De NAP pas toont aan dat de huidige kilometerstand logisch verklaarbaar is en dat er dus niet geknoeid is met de teller. Twijfelt u over de stand op de teller, dan kunt u bij een NAP-deelnemer, zoals Autobedrijf Theo Driessen in Druten, terecht voor een overzicht van de kilometerhistorie van uw auto. Een auto met teruggedraaide kilometerstand krijgt niet het juiste onderhoud. Dit is slecht voor de verkeersveiligheid en vergroot de kans op slijtage en dure reparaties. Informatie is te vinden op website www.autopas.nl.

 

MijnAutobedrijf

MijnAutobedrijf is gericht op het onafhankelijke autobedrijf. In Nederland zijn zo’n 3.400 autobedrijven hierbij aangesloten. Een onafhankelijk autobedrijf heeft geen directe band heeft met een automerk of autofabrikant. U bent bij aanschaf of reparatie verzekerd van een objectief, merkonafhankelijk advies.